Nya iPhone 8 plus

Under hösten 2017 så släpptes den nya iPhone 8 plus vilket innebär att det är dags för alla Apple-användare som är trendmedvetna att uppdatera. Trots att Apple på senare tid har tappat ett antal användare då de bestämde sig för att ta bort hörlursuttaget så fortsätter de att vara en väldigt populär telefontillverkare.

Vad iPhone 8 plus erbjuder

Det finns ett antal spännande funktioner att ta del av med den nya iPhone 8 plus. Det uppgraderade batteriet varar nämligen väldigt länge och lovar internetanvändning upp till 13 timmar innan det är dags att ladda upp batteriet.

Du får även en kamera som producerar bilder som ser väldigt bra ut, en bonus är de nya porträttfunktionerna som är väldigt roliga att experimentera med. Trådlös laddning, hög prestanda överlag och en skärm som erbjuder en stark användarupplevelse är andra fördelar med att köpa en iPhone 8 plus.

Mindre bra saker

Det finns ett par saker att ha i åtanke innan man springer ut och köper en iPhone 8 plus. Mobilen kostar till exempel en hel del, men detta är dock ingen nyhet för Apple-användare. Det är upp till var och en att själv avgöra om man tycker att priset är värt produkten som man får.

Designen på telefonen har inte ändrats alltför mycket, framsidan av mobilen kan därför kännas daterad då den ser ut som tidigare modeller. Det finns heller inget uttag för hörlurar vilket är något som det finns starka känslor om än idag. För den som föredrar att använda bluetooth hörlurar eller den som är villig att investera i det så är det inget problem. Det är dock värt att tänka på detta ifall du har ett par dyra hörlurar med sladd som du gärna använder med din mobiltelefon; då behöver du investera i en adapter från Apple för att kunna använda dem med iPhone 8 plus.