Google Pixel 2 XL

Google har skapat smartphones i ett par år nu och med Google Pixel 2 XL som släpptes i oktober 2017 har de blivit en allvarlig konkurrent till både Samsung och Apple. Denna mobil erbjuder nämligen en hel del spännande funktioner och använder sig av Android. Trots att Google var ett av de företag som var först att peka och skratta när Apple valde att slopa hörlursuttaget så finns det inget 3.5 mm uttag på de nya Google Pixel 2 XL eller den mindre varianten.

Vad du får med Google Pixel 2 XL

Till att börja med får du ett av de mest kraftfulla batterierna på marknaden när du köper en Google Pixel 2 XL vars batteri är hela 3520 mAh, vilket ger en rejäl batteritid som räcker hela dagen. Du får även en smartphone som har en vacker och elegant design. Telefonen är vattentät och erbjuder en av de bästa kamerorna på smartphonemarknaden med sina 12.2 MegaPixel som låter dig filma i 60FPS i 1080p.

Skärmen är på 6″ och erbjuder en 1440 x 2880 upplösningen med en 18:9 aspektratio. Trots den höga upplösningen finns det mobiltelefoner där ute med skärmar som hanterar färger bättre än Pixel 2 XL. Google erbjuder dock gott om lagring med denna modell då den finns med 64GB och 128GB i lagring. Du får även 4GB RAM och ett Snapdragon 835 chips vilket ger rejäl kraft.

Pixel 2 XL är ett bra alternativ för androidanvändare

För många androidanvändare har det under ett par år handlat om Samsung eller Sony när det gäller smartphones som erbjuder de senaste funktionerna. Nu finns dock Google med i loppet igen med sin Pixel 2 XL och är ett bra alternativ för dig som är ute efter en ny smartphone idag, om du har råd med kostnaden av en premium smartphone från en stor utvecklare.

organic_response