HTC U11

HTC har skapat en mobiltelefon som helt klart är värd att fundera över med U11, bland alla andra toppmodeller som har släppts 2017. Något som är unikt för U11 är att mobilens sidor är klämbara som ett sätt att snabbt starta upp dina favoritappar. Trots att forna modeller av HTC inte riktigt har hållit en allt för hög standard så är de helt klart på väg tillbaka med hjälp av U11.

Vad du får med HTC U11

Med en 5.5″ skärm i 2k upplösning så får du en färgstark användarupplevelse som agerar som en ständig påminnelse om att HTC är på väg tillbaka. För att driva skärmen och alla dina appar får du ett 3000 mAh batteri vilket är mer än tillräckligt för att vara en hel dag under normala användningsomständigheter.

Med ett Snapdragon 835 chipset på insidan och modeller med upp till 6GB RAM så är U11 en mobiltelefon som du helt klart bör fundera över, om du är ute efter en kraftfull enhet som möter alla dina behov. När det gäller kameror så erbjuder kameran på baksidan 12MP medan kameran på framsidan erbjuder hela 16MP. Det gör att U11 passar utmärkt till dig som gärna tar selfies och vill se så bra ut som möjligt. Det innebär dock inte att kameran på baksidan producerar bilder som ser dåliga ut, bildkvaliteten med båda kamerorna är utmärkt på U11.

Mindre bra saker med HTC U11

Det första som man blir medveten om när man använder U11 är att mobilens baksida är en absolut magnet för fingeravtryck. Detta är dock någonting som går att lösa om man köper ett fodral eller liknande produkter för att täcka ytan.

Skärmen har även en lägre max ljusstyrka än många andra smartphones på marknaden. Det gör att skärmen kan vara svår att se i direkt solljus eller andra miljöer med starkt ljus. Det är dock inget som gör att mobilen blir fullkomligt oanvändbar.

organic_response