Maxa onlineföretaget med kundundersökningar

Du har ett onlineföretag eller så håller du på att bygga upp det. Med målet att bokstavligen kunna jobba hemifrån med mobilen i handen. En dröm för många. Då kan det vara smart att göra kundundersökningar för att maxa utvecklingen.

Driva företag från mobilen

Idag kan du driva ett helt företag från din mobiltelefon. Vissa moment kräver förvisso en dator, men mycket kan göras från mobilen. Du kan driva en blogg, Youtubekanal och webbshop från din mobil. Eller en Etsyshop där du säljer digitala material. Det går också bra att driva en konsultverksamhet från mobilen. Det ger otroliga möjligheter och mycket frihet.

Ta reda på vad kunderna verkligen tycker

För att kunna växa och utveckla ditt företag är det viktigt att veta vad kunderna verkligen tycker. På riktigt. Du kan analysera försäljningen till viss del, men du får inte reda på vad de saknar om du inte frågar dem. Det handlar ofta om detaljer, som särskilda produkter eller hur ofta du skickar ut nyhetsbrev. Genom att skapa professionella undersökningar kommer du snabbt få reda på vad de verkligen vill ha från ditt företag. Du skapar också än mer relation genom en undersökning. Testa gratis att skapa en professionell kundundersökning på Ungappeds plattform som är lätt att använda och där du både kan skapa egna layouter och använda färdiga mallar. Svaren sammanställs automatiskt och på ett sätt som gör det lätt att analysera verksamheten.

Skapa dina undersökningar

Det är enkelt att skapa en undersökning på Ungapped. Det som kan vara lite svårare är att göra en undersökning som ger dig de svar som du verkligen behöver. Det första du bör göra är att tänka över din business och vad du behöver svar på. När du gör en undersökning bör den inte vara för stor. Helst ska den bara ta ett par minuter. Stora undersökningar kräver att du ger något i motprestation. Besluta dig för om du ska fokusera på produkterna eller själva webbsidan. Det är också smart att fråga hur ofta de vill ha ditt nyhetsbrev, samt om de föredrar att få rabatterade erbjudanden i mejlen eller via sms.

organic_response