Nyhet – OnePlus 5T

Det spekuleras vilt om att OnePlus kommer att släppa modellen 5T under slutet av hösten 2017. Det har framkommit en hel del bilder på mobilen under de senaste veckorna, det är dock osäkert om dessa bilder verkligen är på 5T eller om de är fake. Om de är riktiga så verkar det dock som att OnePlus har valt att gå med en väldigt enhetlig design vilket är åt det håll som smartphone design har lutat under hela 2017.

Vad kommer OnePlus 5T att erbjuda?

Trots att det mestadels handlar om spekulationer och läckor så finns det en hel del information om vad 5T kommer att erbjuda när den väl dyker upp på marknaden. Denna information kan dock komma att ändras med tiden då det är svårt att veta någonting med säkerhet i nuläget.

Det har blivit sagt att upplösningen för skärmen kommer att vara 2160 x 1080 med en 18:9 ratio och en 6″ display. Detta är relativt standard för mobiltelefoner som släppts under 2017 så det kan mycket väl stämma. Denna storlek gör att 5T förmodligen kommer att ha liknande profil som LG V30 och Samsung Galaxy S8.

Det har dock inte sagts något om skärmen kommer att böja sig längs mobilens sidor, som till exempel Samsung Galaxy S8, eller inte, det finns heller ingen information alls om hur mobilen kommer att se ut bakifrån, alltså vet man heller inte om den erbjuder mer än en kamera eller fingeravtrycksläsare.

Det är möjligt att OnePlus 5T egentligen är OnePlus 6

Trots att läckorna gör att många tror att det handlar om OnePlus 5T så är det fullt möjligt att all information som finns tillgänglig egentligen handlar om OnePlus 6. Om så är fallet så kommer denna mobil inte att dyka upp på marknaden på ett bra tag då OnePlus 6 förmodligen inte kommer att släppas innan sommaren 2018.

organic_response